Friday, December 1, 2006

On the road

Jaha, då var man på språng igen. Åkte igår hit ner till svärföräldrarna, men ungefär halvvägs stannade vi till hos svägerska och följde med henne och tvillingarna till Ullared för att julshoppa lite.
Nu har vi då handlat till alla de små syskonbarnen och även svärföräldrarnas klappar är avklarade, mycket skönt! Har ju faktiskt aldrig varit ute i så här god tid.
Under tiden vi var och handlade lämnade vi kvar våran kobra hos elektrikern som svägerskan är gift med. Han fick koppla ihop telefonen med sin nya plugg. Efter shoppingen åkte vi vidare söderut mot detta sommarparadis, kom fram ungefär 23:30, det blev sängen i stort sätt på en gång. Men först var vi tvugna att testa vår fina telefon. Den funkade perfekt, så när som på att den är norsk...vilket betyder att siffrorna inte stämmer mot vad det står. På norska telefoner är 0:an först, medan 0:an på svenska telefoner ligger sist, därför skjuts alla andra siffror ett snäpp "ner". Det kan ju bli lite jobbigt om man inte kommer ihåg detta vid användandet av den. Det fanns ditklistrade siffror i rätt ordning, men det var så fult så att vi tog bort dom redan på vägen hem från den förre ägaren, man får helt enkelt vänja sig. Tough luck...
Vi hade även en ska som låg och väntade på oss här nere...en fin beige, lite fluffig, rattmuff. Det är alltid trevligt att kunna köra bilen utan att frysa fingrarna av sig. En anna atteralj vi köpt till bilen är en liten batteridriven adventsstake! Lite julstämmning vart vi än går (åker) ska det vara.

Ha det gott allt folk, glad advent på er alla!

- "Christmasmood"-Mr 51

3 comments:

Carolina said...

Härligt med entusiastisk ungdom!
/småbarnsmorsan i radhuset!

FatCat said...

tror jag lämnar katten/katterna hemma...om jag inte får tag på bilskjuts. Så du får klappa Charlie en annan dag. Men visst hade det varit mysigt. Hm. Vem ska lotta om juklappar? Fick jag den rollen?

Mr 51 said...

Hmmm....den rollen blev nog aldrig utdelad, men du kan ju få lotta om du vill!! =)
Jo, jag får väl göra det...