Wednesday, December 27, 2006

I did it

Det var ju inte så himla svårt. Den ingifta svågern puttade lite på bilen när vi skulle starta och köra ut på Nissastigen. Sen gick växlarna i utan några som helst problem, vilket var skönt eftersom vi skulle köra långt på Nissastigen. När väl femman var i behövde jag knappt växla alls tills vi skulle ner på E6:an, men det gick som smort även där. Men när vi skulle av motorvägen och möta upp svärföräldrarna som skulle leda oss till reparatören. det som var lite klurigt var att det var inte skyltat på det vis som var sagt, men det gick ändå. Dessutom skulle vi ju inte kunna stanna, man måste ju starta i ettan när man är utan koppling...Vi kokm rätt, dom körde ifatt för att leda oss. Väl inne i ett samhälle kommer vi till en stopp-skylt, stor förrvirring, men jag kunde ju inte stanna så jag var tvungen att fortsätta, stackars mitt samvete... Dessutom fick vi köra på trean från motorvägen till reperatören, fjärde växeln ville inte i. Men men, nu är den i alla fall på plats och hoppas att den blir lagad.

Annars var julhelgen mycket trevlig, har nog blivit lite förkyld av de små bebisarna som var/hade varit sjuka, men så kan det vara.
Det blev SJUKT många klappar under granen i år, och detta trots att det var bestämmt bland syskonen att köpa till ett syskon. Men det har ju kommit till tre bebisar sen förra julen, som alla vill köpa paket till, vissa fler än andra. Jag har nog aldrig sett så många klappar. Mina klappar (som är dom viktigaste) var i alla fall:
  • Matilda - en morgonrock och ett 2GB minneskort till mobilen
  • Svärföräldrarna - en batteridriven borrmaskin
  • Lotta m. familj - ett bäddsätt

Mycket fina och välbehövda saker! Tack för dessa.

Nu är vi i alla fall hemma, kom hem igår kväll. Åt en pizza och kollade på resten av "Sagan om Konungens Återkomst". Men nu är det dags för lite uppfräshning, tvättande och pluggande. Såg för övrigt en väldigt snygg adventsstake när jag skulle hämta pizzan igår, har aldrig sett någon liknande. Ska ut och se vad dom vill ha för den, hoppas bara att dom rear ut den nu i mellandagarna! Ska fixa bild på den så att ni inte spricker av nyfikenhet!

Nu ska det duschas, ha det gott.

God fortsättning.

- the slightly sick Mr 51

2 comments:

Anonymous said...

missed you babybro! //F

Mr 51 said...

Vi har sagt att vi ska ta oss upp till Stockholm snart....och då ska vi hälsa på alla våra syskon där uppe... =) Vi har ju inte sett Linas & Davids hus än... =) Så måste vi ju träffa den nya medlemmen hos dig... =) Och vi ska ju naturligtvis oxå hälsa på Matildas syrra ute i Bandhagen...tror det var där...