Sunday, December 10, 2006

Lugnt...?

Börja lugnt var det...så lugnt var det ju inte med ett medelpass. För det första orkar man inte igenom ett helt pass, sen har man också fortfarande träningsvärk i hela kroppen trots att det var i onsdags vi tränade. Men det är väl bara att ge sig in i leken snart igen. Skorna var faktiskt väldigt sköna och bra...trots det billiga priset, ett mycket bra fynd!

Hörde att Fugelsang åkt ut i det mörka inatt, synd att jag inte visste det för då hade jag kunna sett det, råkade vara uppe till ca 05:30, tiden går väldigt fort ibland.

Har nu haft två slapp-dagar i rad. Vi var ute för första gången idag på två dagar...eller något sådant. Skönt att kunna ta det lugnt ibland, men omväxling förnöjer. Glöggen staplar vi i hög här...elfte flaskan köptes idag, mycket gott. Vi var ju i och för sig ute och handlade lite grejer till lite thaimat, spett med jordnötssås.

Jobbigt att bara ha en hylla i en kyl, den blir full så fort. Ska bli kul med en egen lägenhet sen (om vi hittar någon vill säga) och kunna fylla en hel kyl och frys själva! Sen har vi nog rätt så mycket möbler att vi inte behöver köpa till så mycket för att fylla ut rummen också. Det börjar kännas något trångt och fyllt med pryttlar. Dags att få lite större...

Jul ja, får se hur det blir. Matilda har ju fått en plats och måste jobba dom dagar som hon blir tilldelad, annars blir det inte kul. Hon har inte fått sitt schema, men risken finns att hon måste jobba över julen och blir kanske kvar här, men vi hoppas kunna göra som planerat, men med en liten paus här kanske...vi får se.

Ha det gott, gott folk.

- Slacker Mr 51

No comments: