Friday, May 4, 2007

Dags att vakna ur slummret?

Det var ju ett tag sen nu, men så blir det när man inte har motivationen...

Nu är vi i alla fall förflyttade till våra nya sköna lägenhet. Dock är det massa lådor och kassar överallt, me vi har ändå kunnat njuta av att den är vår egen och att det bara är vi som rör oss i kök, toa och dusch! Inte minst har vi fått njuta ordentligt av våran utsickt över Vättern, den är förtrfflig, men ha nu inga höga förväntningar när ni kommer hit. (bilder kommer)

Har idag gett tillbaka parkerigskortet till förra bostaden och flyttat vårat internetkonto till den nya lägenheten, mycket skönt att kunna kommunicera med den yttre världen. Men jag var även till IKEA och bytte till ett täcke i våran storlek, vill ju ha ett enkelt och inte dubbelt, och införskaffade en rullnde hylla till badrummet.

I plockandets goda anda har vi satt in lite grejer i våra köksskåp...och det är typ allt, men man ska inte ha för bråttom.

Tyvärr klarade en kär liten vän inte flytten. Vi upptäckte att våran fina lilla elefantfisk låg och guppade med magen upp i förflyttnigshinken. Sorg och tommhet infinner sig...speciellt i akvariet. Tror nog dock att dom andra fiskarna inte är så sorgsna, elefantfisken torterade dom med att stoppa in sin snabel i deras gälar för jämnan.

Well well...jag kommer väl skriva mer någon annan gång. Men nu ska vi iväg och handla och se om våra fröer har kommit fram än.

Håll till godo.
- the newly moved Mr 51

2 comments:

Anonymous said...

Willengekommen! Dags att vakna ur dimman! Grattis till allt!
Kram Lina

Anonymous said...

Äntligen ett livstecken från Patrick! Ser fram emot att få se bilder på lägisen. Den låter underbar. Många kramar!