Monday, May 7, 2007

Pillade på spisen

Varför är man så trött mitt på dagen? Man får ju inget gjort... Vi har fortfarande inte gjort så mycket åt lägenheten...lådorna står möjlgtvis på lite annorlunda ställen på grund av att vi letat fram vissa specifika saker, någon låda är tömd... Vi måste i alla fall fixa till stället till den 13:e...det kan ju inte se ut så här då. Visserligen kommer det att kännas rätt så tomt...vi har ju ingen soffa, soffbord eller ett matslasbord som vi tänkt. Det kommer väl, efter sommaren kanske.

Ungefär halv tio i morse, när både jag och Matilda var i våra morgonrockar, ringde det på dörren. Det visade sig att det var våran vaktmästare med en "nisse" som skulle kolla lite på våran spis, och jag som precis hade gjort gröt. Det var tydligen så att ena hjulet hade skjutits uppåt, vilket gjorde att spisen tippade lite. Men "nissen" slänge spisen på rygg, skruva och mecka lite, så slängde dom upp den på benen igen så va allting fixat! Så skulle han beställa några plastringar som ska sitta runt vreden, det var tydligen någon, eller några, som var sönder. Det var bara sådant som var innan vi flyttade in i alla fall.

Vaktis sa även att det skulle komma en typ från Skanska för att byta ut skåpet under våran diskho... Det var visst lite funktskador på sidan mot spisen. Detta var dock inget som hade nämnts för oss innan vi kom in här. Men men...det är väl bra att dom fixar det som är fel.

Jaja, nu ska det väl äts lite. Ha det väl!

- the stuned Mr 51

1 comment:

Anonymous said...

free good money on forex and google
http://freemoneyforx.blogspot.com