Friday, February 1, 2008

Försvann lika snabbt

En "ledig" dag med lite fläng i affärer och sjukhus. Kusin ska fira sin 25-årsdag imorgon som vi ska hjälpa till att förgylla, hoppas bara att Liam också tycker det är kul. Fick höra att det skulle komma andra Rosdalare dit, spännande... Därför var vi ju tvugna att köpa något, som vi inte kan avslöja så här i förväg (man vet ju aldrig om den berörde läser här).
Sen införskaffade vi en liten (tydligen stor) balja för att bada Liam i, den vi har börjar bli lite liten, plus att jag inte riktigt får plats med min arm i den. När vi åkte runt på jakt efter en insåg vi att nästan alla baljor är gjorda för att kvinnan i huset ska bada ungarna, fanns ytterst få där jag fick plats. Till sist köpte vi en från IKEA för hela 59kr, helt okej faktiskt.
Var även in en sväng på ÖB...dom hade ju Kalaspuffar för 10kr förpakningen, oslagbart!!! Det köptes två, räcker ju ingenstans annars...

Vi var som sagt även en sväng till syster yster som var väldigt pigg och glad! Hon var ju helt klart sig själv igen. Trots att hon var sängliggandes verkade hon lite smått rastlös, inte helt konstigt i och för sig. Och det verkar som att dom konstant kortar ner sjukhusvistelsen för henne, nu siktas det redan i nästa vecka, kul kul! Tycker personligen att alla framsteg går väldigt snabbt, mycket snabbare än jag kunde tänka...det är väl positivt?!

Jo, det är ju geggan runt Liams öga som försvann lika snabbt som det kom...just nu är det helt borta, men man vet ju aldrig om det kommer igen. Idag har han varit ganska skrikig, men inte som dom tidigare dagarna, och nu på kvällen gnäller och vrider huvudet fram och tillbaka...typ som att han pratar och är lite halvt missnöjd med läget. Men men, vi får nog kanske ta och köpa den där boken och se vad dom har och säga...vi läser ju inte så jättemycket i denna familj.

Nu ska här kelas med en skrikig typ.
Ha det gott!!

- the cuddly Mr 51

1 comment:

FatCat said...

meh, vem är det som fyller 25? hm...do tell :). jaså vet du när lotta åker hem? om det är nån ide o ringa omorrn typ? Kram kram