Thursday, January 31, 2008

Då var det igång på allvar...

Nu har skolan kommit igång och Matilda får smaka på hemma livet med en liten knodd. Denna vecka har jag varit bort mer än brukligt...ända till halv fem, fem två dagar, brukar ju sluta vid tre-tiden. Har under skoltid fått rapportering om en lite extra gnällig bebis under dom långa dagarna...skönt att man var borta länge konstaterade jag ganska skadeglatt. Trots att han blev lugnare efter jag kom hem var han ganska skrikig överhuvudtaget, vet inte riktigt vad han vill med sitt lilla liv. Han får mat, husrum, kärlek och får droppar av olika slag (även droppar för den tydligen ganska gasiga magen) och ändå är han inte helt nöjd. Funderar på om han är på G och få en släng av den så välkända förkylningen. Och på det hela har han idag börjat bli varig runt ena ögat. När Matilda var på BVC idag sa dom att det kunde bero på för trånga tårkanaler...får bara hoppas på att det inte är ögoninflamation, vi vill ju inte veta av någon hjärnhinneinflamation, om det nu kan leda till det... Dom ljuva stunder där man smälter av hans leende är inte helt frånvarande, men infinner sig inte lika ofta dagar som dessa.

Well well, det börjar bli dags för sängen...det är ju en dag imorgon också!

God natt...

- the a bit frustrated Mr 51

2 comments:

Anonymous said...

Hej!

Verkar som att du behöver boken "Att växa och upptäcka världen"(brukar finnas på pocket).
Enligt den är Liam inne i den första jobbiga utvecklingsfasen(infaller vid ca 12-14 v, och håller i sig nån vecka kanske). Fantastisk bok som gav mig svar på varför ett vanligtvis glatt barn plötsligt utan anledning blir gnällig och krävande!

Köp den!
Kram Lina

Anonymous said...

Hej igen, hjärnsläpp, det är ju den vid 4-6 v som gäller här! V 12 är den stora.....well köp boken! Så slipper ni förvirrande kommentarer....
/Lina