Thursday, July 5, 2007

Arvingen



Här är nu den lille plutten, och h*n är en! H*n mår prima, allt såg bra ut sa barnmorskan. Men h*n var ungefär lika sugen på att vara med på bild som oss, den vände och vred på sig och hittade en håla för huvudet att gömma sig i, allt för att slippa att synas. Den förväntade förlossningen blev uppskjuten 2 dagar, till den 9:e december.
Vi hade en mycket snäll och trevlig barnmorska där, hon berättade och förklarade allt hon såg på skärmen, förutom könet...om hon nu själv såg det. Hon fick till och med chansen att visa ansiktet på den lille. Vi fick se att det pulsera som det skulle i navelsträngen och även att det inre systemet fungerade.
Detta var det första tecknet på att det var något som levde där inne, det var väldigt kul och spännande. För mig är det kanske en liten aning mer verkligt, men desto mer för Matilda, men det kommer...senast vid förlossningen.
- the proud Mr 51

3 comments:

Anonymous said...

Spännande! Hoppas att vi kan hinna träffa er när vi är i Habo!
Kram Lina

Mr 51 said...

Det beror förstås på när ni är där... =) Vi är ju i Mellbystrand hela sommaren....men jag måste upp vecka 31 för att göra en omtenta...

Anonymous said...

HMMM, nej det ser svårt ut. Vi kommer till Habo på onsdag....så det blir ju inget med det! Vi åker till danmark imogron(inte i måndags som några missuppfattat det hela), hoppas att det har hunnit torka upp.....
/Lina